Kundeservice

Kundeservice » Bilder

Jeg har spørsmål om bildene mine


For å legge til et bilde, gå til profilen din, velg mappen "Mine bilder", og velg deretter alternativet "Legg til bilde".

Hvis du har lastet opp flere bilder, kan du endre profilbildet ditt.

For å slette et bilde, gå til mappen "Mine bilder", velg bildet du vil ta og klikk på "slett".

Hvert bilde kontrolleres manuelt av kundeservice før det publiseres. Denne prosedyren kan ta opptil 1 dag (avhengig av helger og helligdager).

Hvis ett eller flere av bildene dine bryter med våre vilkår for bruk eller retningslinjer, vil disse bildene bli slettet. Det er derfor viktig at du overholder vilkårene for bruk og våre retningslinjer for publiserte bilder.

Bilder som inneholder vold, diskriminerende hentydninger, fornærmelser, politiske meldinger eller rasistiske insinuasjoner vil bli slettet. Vi bryr oss om menneskers like verdi uavhengig av kjønn, hudfarge, etnisitet eller religiøs bakgrunn

Bilder som viser ulovlige stoffer og preparater vil bli slettet.

Bilder som inneholder kontaktinformasjon vil bli slettet for å beskytte deg og andre mennesker. Vi ønsker at våre kunder skal føle seg trygge når de kommuniserer med hverandre og anbefaler derfor våre brukere å tenke på å forberede sikkerhet for deres personopplysninger

Vi godtar heller ikke uleselige, substandard, obskøne bilder, bilder som bryter med våre vilkår for bruk, eller bilder som er sterkt redigert eller som viser en kjent person.


← Tilbake